ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΓΑΠΕΣ - AMORES PERROS

Η Ταινία Χαμένες Αγάπες θα προβληθεί απο την ΚΛΖ τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009. Προβολές 20:00 & 22:00 στο κινηματογράφο 'Φώσκολος"

Η ταινία αφηγείται τρεις ιστορίες που εκτυλίσσονται στην Πόλη του Μεξικού και που η καθεμία τους αναφέρεται σε χαρακτήρες διαφορετικής κοινωνικής τάξης και το πώς επηρεάζονται από ένα τροχαίο δυστύχημα. Στην προσπάθειά του να βρει χρήματα για να το σκάσει με τη γυναίκα του αδελφού του, ο Οκτάβιο βάζει τον σκύλο του, Κόφι, να πάρει μέρος σε παράνομες κυνομαχίες. Όταν μία κυνομαχία θα έχει κακή εξέλιξη, ο Οκτάβιο θ’ αναγκαστεί να φύγει κυνηγημένος από τους αντιπάλους του. Περνώντας ένα σταυροδρόμι με κόκκινο, θα προκαλέσει τροχαίο.Η ευτυχία του Ντανιέλ και της Βαλέρια θα έχει πρόωρο τέλος όταν εκείνη θα χάσει το πόδι της στο ίδιο τροχαίο.Ο El Chivo (Το Κατσίκι), ένας άστεγος που φροντίζει αδέσποτα σκυλιά, θα είναι μάρτυρας της σύγκρουσης.



Σκηνοθεσία: Αλεχάνδρο Γκονσάλες Ινιάριτου
Σενάριο: Guillermo Arriaga
Φωτογραφία: Rodrigo Prieto
Μοντάζ: Alejandro Gonzalez Inarritu, Luis Carballar, Fernando Perez Unda
Ήχος: Martin Hernandez
Σκηνικά: Brigitte Broch
Κοστούμια: Brigitte Broch
Μουσική: Gustavo Santaolla
Ηθοποιοί: Emilio Echevarria (El Chivo), Gael Garcia Bernal (Octavio), Goya Toledo (Valeria),Alvaro Guerrero (Daniel),Vanessa Bauche (Susana)
Παραγωγός: Alejandro Gonzalez Inarritu
Παραγωγή: Altavista Films, Zeta Film, 2000
35mm Έγχρωμο 154’
Μεξικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: